ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΤΙΜΑ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ’40

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023 διοργανώθηκε στο Γυμνάσιο ΛΤ Τρικερίου γιορτή προκειμένου να αποτίσουμε φόρο τιμής στους ήρωες του 1940. Η εκδήλωση άρχισε με την καθιερωμένη παράδοση της ελληνικής σημαίας στο σημαιοφόρο και τον ορισμό παραστατών από τον διευθυντή της σχολικής μονάδας κύριο Κονιόρδο Ιωάννη. Συνεχίστηκε με την απονομή βραβείων και αριστείων στους μαθητές και στις μαθήτριες που αρίστευσαν κατά το προηγούμενο σχολικό έτος.

Ακολούθησε σχολική εορτή στο πλαίσιο της οποίας επιχειρήθηκε να αποδοθούν τα ιστορικά γεγονότα και το κλίμα της ηρωικής εκείνης εποχής μέσω αφηγήσεων και απαγγελιών από τους μαθητές και τις μαθήτριες συνοδευόμενων από οπτικό και ηχητικό υλικό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας καθώς και γονείς των μαθητών μας.

Συγχαίρουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες για την προσπάθεια και την συμμετοχή τους καθώς και τη συνάδελφο κ.Σακκή Μαρία που είχε την επιμέλεια της γιορτής

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>