Δράσεις Ημερησίου Γυμνάσιου με Λυκειακές τάξεις Τρικερίου

 

https://e-thessalia.gr/draseis-imerisioy-gymnasioy-me-lykeiakes-taxeis-trikerioy/

Πραγματοποιήθηκε από το Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις Τρικερίου δράση εκπαιδευτικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος .

 Το πρωί της Τετάρτης 2/11 του 2022 το Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις Τρικερίου επισκέφτηκε τις Κόττες όπου διενεργούνται τα γυρίσματα ταινίας Netflix με πρωταγωνιστή τον Matt Dillon.

Σε αυτή την ειδυλλιακή και κατάφυτη από ελιές τοποθεσία με θέα τα καταγάλανα νερά ο Ματθαίος, η Σέβη και η Χρυσάνθη , εκπρόσωποι της παραγωγής της ταινίας, μίλησαν στα παιδιά και σε μας για τα στάδια των γυρισμάτων. Μας ενημέρωσαν τόσο για τη σκληρή δουλειά που χρειάζεται όσο και για τις εξειδικευμένες γνώσεις και την κατάρτιση που είναι απαραίτητες για αυτό.

 Τα παιδιά, πέραν των προσωπικών τους ενδιαφερόντων ,διαπίστωσαν την ανάγκη περαιτέρω εκπαίδευσης, καθώς και τη σημαντικότητα του να θέτουμε στόχους για μελλοντική επιμόρφωση και αποκατάσταση.

Είχαν δηλαδή μία εξαιρετική δια ζώσης ευκαιρία , σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού με ορατά αποτελέσματα στην τοπική κοινότητα την προσφορά και αγορά εργασίας τον εμπλουτισμό της κουλτούρας και του πολιτισμού.

 Η δράση ολοκληρώθηκε με κεράσματα και δροσιστικούς χυμούς από την πλευρά της παραγωγής, καθώς και αναμνηστικές φωτογραφίες με τον κύριο Matt Dillon.

Τους ευχαριστούμε πολύ για την εγκάρδια υποδοχή και τους ευχόμαστε ολόψυχα Καλή επιτυχία τόσο στο παρόν όσο και στα μελλοντικά έργα τους.
Ημερήσιο Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις Τρικερίου.
Οι Εκπαιδευτικοί και ο Διευθυντής MSc.Kαφετζής Απόστολος ΠΕ11.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>