ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ;”

Το σχολείο μας συμπεριλαμβάνεται στα 215 σχολεία της Ελλάδας και της Ομογένειας που συμμετέχουν στο Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία με τίτλο ¨Τα παιδιά πρεσβευτές του τόπου τους¨ με έναρξη το σχολικό έτος 2023-2024 και τριετή διάρκεια.

Φορέας και ιδρυτής είναι η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας.

Το σχολείο μας συμμετέχει με το πρόγραμμα με τίτλο «Ξέρεις από που είμαι εγώ;». Ο στόχος του προγράμματος είναι να καταγράψουμε σημαντικά μνημεία πολιτισμικού και τουριστικού ενδιαφέροντος του τόπου μας και να τα αναδείξουμε  στο ευρύτερο κοινό. Το ίδιο αφορά και τα τοπικά έθιμα και παραδόσεις.

Πραγματοποιήσαμε εργασίες για τα σημεία που επιλέξαμε, σχεδιάσαμε περιπατητικές διαδρομές και τις καταγράψαμε με εφαρμογή στο κινητό. Απώτερος στόχος είναι η δημιουργία ενημερωτικών ταμπλό όπου με χρήση QR code οι επισκέπτες θα ενημερώνονται για τα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής και τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσουν για να τα επισκεφτούν.

Download (PDF, Unknown)

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>