ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΠΕ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ – ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ

Τη Δευτέρα 18 και τη Τρίτη 19 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική επίσκεψη του σχολείου μας αρχικά στο ΚΠΕ Μουζακίου. Εκεί οι μαθητές μας πήραν μέρος στο πρόγραμμα «Αειφόρος Τουρισμός» με στόχο να ενημερωθούν και να «μάθουν» παίζοντας τί σημαίνει Αειφορία στον Τουρισμός και τις βασικές αρχές της.

Στη συνέχεια, γνώρισαν την πόλη της Καρδίτσας και επισκέφθηκαν τη λίμνη Πλαστήρα, όπου θαύμασαν από κοντά τί μπορεί να πετύχει ο άνθρωπος όταν οραματίζεται και έχει την τεχνογνωσία και παράλληλα βρήκαν μέσω κουίζ «ομοιότητες και διαφορές της με την λίμνη «Κάρλα» της Μαγνησίας και όλα όσα  έγιναν εκεί μετά την τελευταία κακοκαιρία.

Τέλος, επισκεφθήκαμε την πόλη των Τρικάλων και τον «Μύλο των Ξωτικών», συνδυάζοντας την γνώση με την αναψυχή και θαυμάζοντας από κοντά ένα δημοφιλή χριστουγεννιάτικο προορισμό της περιφέρειας της Θεσσαλίας.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>