ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ


Το σχολείο μας συμπεριλαμβάνεται στα 215 σχολεία της Ελλάδας και της Ομογένειας που συμμετέχουν στο Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία με τίτλο ¨Τα παιδιά πρεσβευτές του τόπου τους¨ με έναρξη το σχολικό έτος 2023-2024 και τριετή διάρκεια.

Φορέας και ιδρυτής είναι η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας.

Το σχολείο μας συμμετέχει με τίτλο «Ξέρεις από που είμαι εγώ;» και στόχο την καταγραφή σημαντικών μνημείων πολιτισμικού και τουριστικού ενδιαφέροντος του τόπου μας και η ανάδειξή τους στο ευρύτερο κοινό καθώς και την καταγραφή παραδόσεων και εθίμων.

Αύριο Τετάρτη 29 Μαΐου 2024  συμμετέχει στο 11ο Μαθητικό Συνέδριο «Μαθαίνω και παρουσιάζω τον πολιτισμό του τόπου μου» με την παρουσίαση της εργασίας «Παραδοσιακός Τρικεριώτικος Γάμος». Πρόκειται για εργασία του μαθητή της Α ΄ Γυμνασίου Νιζάμη Γιάννη με έρευνα, συλλογή φωτογραφικού υλικού καθώς και συνεντεύξεις.

 

Για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν μπορούν να συνδεθούν στον παρακάτω σύνδεσμο

https://minedu-secondary2.webex.com/minedu-secondary2/j.php?MTID=m0ba493cf48e9b017c43f9411ed6a43e2

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>